Participating is fun, winning is victory

Personal training voor atleten

Sportprestaties en atletische look verbeteren

The Full Circle is gespecialiseerd in sportbegeleiding voor (top)atleten. We helpen sporters om hun prestaties te boosten, hun atletische look te verbeteren, sneller te recupereren en blessures te voorkomen.

Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Een grondige screening van je sport, lichaam en zwakke punten is het uitgangspunt voor sportbegeleiding op maat.

Hormonal profiling en neurotyping

Personal trainer Nico Huttener ontleedt je sportactiviteiten én lichaam. Hierbij maakt hij o.a. gebruik van hormonal profiling, een techniek om de hormonale balans in je lichaam in kaart te brengen en te verbeteren. Hormonen regelen namelijk alles, van hoe je je voelt tot je kracht en spiermassa.

Als de hormonen op orde zijn, gaan we soms nog een stapje verder bij atleten: het herstructureren van neurotransmitters. Door te sporten, vindt er een toename plaats van diverse neurotransmitters. Dat zijn stoffen die bijdragen aan ons anti-stressgevoel, onze focus en motivatie. Via de techniek van neurotyping brengen we de neurotransmitters in optimale balans.

Blessures? In onze personal training praktijk in Grobbendonk helpen we graag met sportoefeningen voor revalidatie, maar ook met preventietrainingen en programma’s voor topsporters. Indien nodig, verwerken we sportmassage en acupunctuur in je sportbegeleiding op maat.

Athletic training programma’s

Onze athletic training programma’s zijn een doeltreffende mix van training, voedingsadvies en supplementen. In onze fitnessruimte kan je jouw spieren soepel houden, trainen en versterken. Ervaring heeft uitgewezen dat een commitment van minstens 3 maanden nodig is om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Laat je bijstaan door The Full Circle voor jouw atletische uitdaging!

Programma Prijs Looptijd
2 x 1u trainen per week €560/maand 3 maanden
4 x 1u trainen per week €960/maand 3 maanden

Ontdek ook onze andere personal training pakketten

Body

Body – personal training voor je looks

Business

Business – personal training voor ondernemers

The Full Circle, jouw expert in personal training en sportbegeleiding

Maak snel jouw afspraak.

Online
Bel nu