In het “before and after program” werk je onder onze begeleiding aan een gezondere lichaamssamenstelling. Dit wil zeggen maximaal vetverlies gecombineerd met een toename van spiermassa en kracht. Het before and after program zorgt ervoor dat we zowel fysiek als mentaal sterk staan.

We starten met een uitgebreid intakegesprek en een eerste hormonale huidplooimeting. Op basis hiervan maken we een persoonlijk voedingsplan op en begeleiden we je doorheen de trainingen. Elke 3 weken evalueren we en sturen bij waar nodig.

Hieronder lees je het verhaal van Erline:

Even kort over jezelf: Wat is je naam? Wat doe je van werk? Hobby’s?

Erline – Customer Service en Quality Manager: dagelijks naar Brussel rijden. Hobby’s zijn: toneelgroep, lezen en in de tuin werken.

Hoe ben je bij The Full Circle terecht gekomen?

Via internet ben ik op de website terecht gekomen van The Full Circle. Vervolgens had ik contact opgenomen en meteen respons gekregen.

Wat is/was je doel?

Mijn doel was om terug in kledingmaat 38 te geraken, ik zat op maat 42. Al moet ik nu wel heel trots zeggen dat ik op maat 36 zit! Ik wou ook terug meer energie krijgen en een gezondere levensstijl ontwikkelen. Eveneens wil ik mijn rugspieren graag verstevigen. Ik heb niet zo’n goede rug.

Erline vertelt over haar ervaring bij de personal training van The Full Circle

Wat was voor jou de grootste verandering?

Leren ontbijten ’s morgens, ik ben echt geen ochtend persoon.

Wat was de gemakkelijkste verandering?

Gewoon terug gezond leren bewegen, instructies opvolgen en alcohol laten.

Wat is je favoriete maaltijd (binnen de gegeven richtlijnen)?

Qua ontbijt ben ik wel fan van zuivere burgers met noten. Dit gaat me beter af dan een kipfilet of steak ’s morgens te bakken. ‘s Avonds vind ik een courgette pasta helemaal top! Lekker snel klaar en makkelijk te combineren met een gezond stukje vlees of vis.

Wat vind je het leukst aan de training? Wat is/zijn je favoriete oefening(en)?

Door mezelf volledig te concentreren op de oefeningen en mijn ademhaling vind ik mijn spreekwoordelijke ‘zone’. Door die intensiteit heb ik achteraf altijd een voldaan gevoel. Het liefst train ik met kleine gewichten en meer herhalingen zodat ik een perfecte vorm kan aanhouden. Squatten; daar ben ik niet zo goed in. Ik ben er wel zeker van dat met de trainingen bij The Full Circle dat nog wel goed komt (lacht).

Heb je cardio gedaan?

Af en toe een korte intervaltraining met de befaamde slee. Door Nico heb ik geleerd dat cardio niet voordelig is voor het behalen van mijn doelstellingen. Door de juiste krachtoefeningen aan een zekere intensiteit uit te voeren merk ik zowel een toename in kracht, als het verliezen van een kledingmaat (van maatje 42 naar 36: joepie!).

Hoe ontwikkelde je slaap en energie?

Voor ik begon met trainen was ik een heel slechte slaper.

Sinds mijn training bij The Full Circle ben ik inositol en magnesium supplementen beginnen gebruiken. Dit helpt zeer goed! In plaats van 5 tot 8 keer per nacht wakker worden, is dat nu nog maar 1 keer.

Mijn energie is enorm toegenomen. Vroeger was het na het werk al een uitdaging om gezond te koken. Nu merk ik na mijn avondmaal nog energie over te hebben. Ideaal voor een leuke activiteit om de dag af te sluiten!

Wat motiveerde je om door te gaan?

Voornamelijk de boost qua energie en het gewichtsverlies. Ik voel me veel beter in mijn vel nu.

Aangezien ik redelijk wat kleding maten ben verloren, heeft het 2 maanden geduurd vooraleer ik mijn spiegelbeeld kon aanvaarden.

Nu ben ik vooral gedreven om een gezond evenwicht te vinden: tussen zondigen en mijn eetpatroon aan te houden. Ik ben een gewoonte persoon, het duurt even voor ik iets als gewoonte heb maar eens ik deze heb gaat het vanzelf.

Hoe vaak en hoe lang train je?

Normaal 2 keer per week semi private training bij The Full Circle. Als het me lukt nog  1 keer per week 30 à 45min zwemmen.

Hoe reageren anderen uit je omgeving?

De reacties van vrienden en familie zijn zeer positief én leuk! Ze vragen hoeveel kilo ik kwijt ben. Ik krijg veel complimenten dat ik er goed uitzie en straal. Mijn grootvader zei letterlijk ‘mieke zo moete blijven, daarvoor waarde te dik, dit moet ge aanhouden’.

Deze commentaren zijn zeer leuk, maar ik heb dit voor mezelf gedaan, ik voelde me voor de start bij The Full Circle niet meer goed in mijn vel tot zelfs onaantrekkelijk. Nu voel ik me op en top vrouw en ben ik heel blij met de kracht die ik nu in mijn lichaam heb. Dat zorgt elke morgen voor een lach op mijn gezicht.

Wil je net zoals Erline gezonder en fitter door het leven?

In het before and after program helpen we jou op korte termijn een sterk resultaat te boeken. We gaan grondig aan de slag: we analyseren je doelstellingen en huidig leefpatroon. Vervolgens krijg je een trainingsprogramma en voeding- en supplementenadvies op maat.

Klaar om net als Erline fysiek en mentaal sterk te worden? Krijg meer info over jouw before and after program.