In het “before and after program” werk je onder onze begeleiding aan een gezondere lichaamssamenstelling. Dit wil zeggen maximaal vetverlies gecombineerd met een toename van spiermassa en kracht. Het before and after program zorgt ervoor dat we zowel fysiek als mentaal sterk staan.

We starten met een uitgebreid intakegesprek en een eerste hormonale huidplooimeting. Op basis hiervan maken we een persoonlijk voedingsplan op en begeleiden we je doorheen de trainingen. Elke 3 weken evalueren we en sturen bij waar nodig.

Hieronder lees je het verhaal van Silvia:

Even kort over jezelf: Wat is je naam? Wat doe je van werk? Hobby’s?

Ik ben Silvia en ben vertegenwoordiger bij Cebeo, groothandel voor elektrisch materiaal, gereedschappen,… Mijn hobby’s zijn mijn dochter en sinds 1 jaar het sporten bij Nico van The Full Circle

Wat is/was je doel?

Na de diagnose van kanker en de bijhorende behandelingen was ik ruim wat kilo’s aangekomen. De beste manier om deze te bestrijden is door een personal coach in te schakelen.

body transformatie

Wat was voor jou de grootste verandering?

Dat zijn er verschillende: Ontdekken dat mijn lichaam vol stress zit en hiermee leren omgaan. Nico zoekt steeds mee naar oplossingen. Een tweede grote verandering zijn mijn eetgewoontes.

Wat was de gemakkelijkste verandering?

Ik heb een passie gekregen voor krachttraining. Ik doe het met plezier en dat maakt het hele traject best leuk en uitdagend!

Wat vind je het leukst aan de training? Wat is/zijn je favoriete oefening(en)?

Krachttraining: Vooral de deadlift vind ik top omdat ik daar vordering in zie en ik kan hier mijn frustraties in kwijt

Wat motiveerde je om door te gaan?

Vooruitgang in de trainingen (niet altijd even positief ?) en vooral Nico is niet alleen een goeie trainer maar ook een geweldige coach. Het is een man die zijn vak door-en-door kent. Ik vertrouw hem écht in wat hij doet.

Hoe reageren anderen uit je omgeving?

Zeer positief: Ze zien mij glunderen als ik een succes heb geboekt en zijn stiekem jaloers ?

Wil je net als Silvia gezonder door het leven?

In het before and after program helpen we jou op korte termijn een sterk resultaat te boeken. We gaan grondig aan de slag: we analyseren je doelstellingen en huidig leefpatroon. Vervolgens krijg je een trainingsprogramma en voeding- en supplementenadvies op maat.

Klaar om net als Silvia fysiek en mentaal sterk te worden? Krijg meer info over jouw before and after program.