In het “before and after program” werk je onder onze begeleiding aan een gezondere lichaamssamenstelling. Dit wil zeggen maximaal vetverlies gecombineerd met een toename van spiermassa en kracht. Het before and after program zorgt ervoor dat we zowel fysiek als mentaal sterk staan.

We starten met een uitgebreid intakegesprek en een eerste hormonale huidplooimeting. Op basis hiervan maken we een persoonlijk voedingsplan op en begeleiden we je doorheen de trainingen. Elke 3 weken evalueren we en sturen bij waar nodig.

Hieronder lees je het verhaal van Myriam:

Even kort over jezelf: Wat is je naam? Wat doe je van werk? Hobby’s?

Mijn naam is Myriam, ik ben zelfstandige, en mijn hobby’s zijn buiten skeeleren, zwemmen, een boek lezen over voeding, algemene gezondheid, een stevige wandeling met de hond maken in de natuur.

Hoe ben je bij the full circle terecht gekomen?

Via een reclamefolder in de bus van The Full Circle

Wat is/was je doel?

Mijn doel is om plezier te maken en mijn grenzen te kunnen verleggen.

Verder wil ik graag vooral sterker worden.

Wat was voor jou de grootste verandering?

Voor mij was de grootste verandering om meer vlees te eten en vooral minder fruit, omdat ik per dag bijna 1 kg fruit at.

Wat is je favoriete maaltijd (binnen de gegeven richtlijnen)?

Mijn ontbijt is echt heilig en wil ik het liefst voor geen geld van de wereld missen:

400 gr groenten, 80 gr kip of kalkoen en als kers op de taart een handvol gemengde noten:

ontbijt Myriam

Smullen!

Wat vind je het leukst aan de training? Of welke oefening doe je het liefst en waarom?

Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik bij Nico heb mogen proeven van wat krachttraining juist is.  Het is voor mij echt een serieuze meerwaarde in mijn leven, en in zou het nooit meer kunnen of willen missen.

Heb je cardio gedaan?

Ik hou zeker van cardio: het verbetert mijn conditie,  uithoudingsvermogen, hart,…

Maar ik doe dit het liefst in combinatie met extra gewicht, zoals de slee duwen en trekken. Hier kan ik mij geweldig in uitleven.

Hoe ontwikkelde je slaap en energie?

Ik heb van nature een hoog energiepeil. Slaap daarentegen, dat is een ander verhaal. Slaap is mijn leven nooit mijn sterkste kant geweest. Dankzij de juiste voedingssupplementen van Nico heb ik mijn slaap serieus kunnen verbeteren. Het was even zoeken maar NAC is voor mij de oplossing.

Wat motiveerde je om door te gaan?

Voor mij is sporten vooral me-time. Ik krijg er positieve krachten en gevoelens van. Er komen veel endorfines vrij die me een overheerlijk gevoel geven.

Hoe vaak en hoe lang train je?

Voor mij is sporten gewoon een deel in mijn leven, net zoals werken, eten, drinken en slapen.

Het liefst sport ik elke dag een uurtje, het is een deel van mijn levenswerk geworden.

Hoe reageren anderen uit je omgeving?

De mensen zijn zeer positief. Mijn kinderen zijn super fier op hun 50 + mama die er alles aan doet om zo gezond mogelijk door het leven te gaan. Dit is mogelijk geworden dankzij Nico.

Wil jij net als Myriam plezier beleven tijdens het sporten?

In het before and after program helpen we je op korte termijn een sterk resultaat te boeken. We gaan grondig aan de slag: we analyseren je doelstellingen en je leefpatroon. Vervolgens krijg je een trainingsprogramma, voeding- en supplementenadvies op maat.

Klaar om net als Myriam te werken aan je gezondheid met een hoge dosis fun? Krijg meer info over jouw before and after program.