bodySculptor2017-07-31T17:56:46+00:00

bodySculptor

Verfijn je figuur met bodySculptor

BodySculptor is een medische technologie ontwikkeld voor de esthetische wereld. Het maakt gebruik van BioStimology®over het gehele lichaam. Dit BIO-energetisch veld zorgt voor een calorieverbruik van 650 kCal dankzij onmerkbare spiercontracties. Met als gevolg dat de natuurlijke processen voor de lipolyse worden gestimuleerd. Met andere woorden er komen dankzij een behandeling met BioStimology® heel wat vetzuren vrij. De cellen verminderen in omvang en vocht en toxines komen vrij.

Om de vrijgemaakte vetzuren, het vocht en de toxines af te voeren maakt bodySculptor gebruik van een efficiënte compressietherapie of lymfedrainage. Dit helpt bij de versteviging en verbetering van de huid alsook de behandeling van cellulite en zware, vermoeide benen.

Naast centimeterverlies dankzij de E.L.F. velden is er ook een duidelijke impact op het niveau van de huid. BodySculptor helpt de huid te verstevigen en verstrakken. Het is ideaal voor die vervelende bandjes of verslapte huid.

Ook ten aanzien van cellulite biedt bodySculptor bijzonder duurzame resultaten. BodySculptor gaat immers de strijd aan met zowel de vetmassa als vochtophoping. Bovendien maakt het de behandeling bijzonder ontspannend en aangenaam.

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone  maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijk behoeften zal de bodySculptor afgesteld worden op zowel… GELAAT, KIN & ARMEN HEUPEN, BUIK & TAILLE DIJEN, KNIEEN & KUITEN.

Na medische studies allerhande kwam men tot volgend besluit: het gemiddeld verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 1 kledingmaat!

Enkele cijfers van gemiddeld centimeter verlies:

 • 1,8cm op het niveau van de armen en de kuiten
 • 7,5 cm op het niveau van de taille en de heupen
 • 2,7 cm op het niveau van de knieën
 • 3,9 cm op niveau van de dijen.

Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is !

*resultaten bij BMI van 28 of hoger.

Dit is dé oplossing om af te slanken en fitter te voelen. En bovendien gericht op alle lichaamszones !

Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Zalig is het correcte woord in dit geval. Meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in.

 • Traditionele kuur: 12 behandelingen 2 sessies/week (4 a 6w)
 • Express kuur: 12 behandelingen 1 sessie /dag (2w)

Er is geen specifieke dieet verbonden aan de therapie met bodySculptor.

Niettemin wordt er aangeraden om een zo regelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en ’s avonds een lichte maaltijd te consumeren. Voor zij die dat wensen kan er ook extra voedingsadvies aangeboden worden.

De bodySculptor heeft ook tal van medische voordelen:

Het hoofddoel van de bodySculptor is uiteraard het verfijnen van je figuur, maar daarnaast zijn er tal van medische “bijwerkingen” die mooi meegenomen zijn.

 • Verminderen van oedeem

 • Verlichting van zware of vermoeide benen

 • Verminderen van verzuring

 • Regelt het maagdarmstelsel

 • Gaat spataders tegen

 • Behandeld post-natale obesitas

 • Vervagen van cellulite

 • Geeft een boost aan het immuunsysteem

GRATIS testbeurt

Niet overtuigd dat de bodySculptor ook iets voor u is? Geen probleem! Maak gebruik van een GRATIS testbeurt en overtuig uzelf. Neem snel contact met ons op voor een afspraak.

Maak een afspraak