A strong body creates a stronger mind

Personal training voor ondernemers

Fysiek en mentaal in harmonie

Als zakenman/zakenvrouw of CEO zit je niet stil. Klanten bezoeken, teams aansturen, vergaderen… is er nog tijd voor sport? Nochtans: hoe meer je beweegt, hoe meer energie je krijgt. En die kan je goed gebruiken op de werkvloer. Een sterke leider moet fysiek en mentaal in harmonie zijn.

Niet altijd eenvoudig.

Nico Huttener van The Full Circle geeft je een duwtje in de rug, met personal training en sportbegeleiding voor ondernemers.

Op zoek naar je hormonale balans

We werken rond je houding, uitstraling, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en veel meer. Maar beginnen doen we met het screenen van je hormonale balans via hormonal profiling. Het zijn namelijk je hormonen die bepalen hoe je in het leven staat en je doelstellingen kan verwezenlijken. Die op orde krijgen is dus de boodschap.

Vervolgens zoomen we in op het bewegen zelf. Nico’s leven staat volledig in het teken van sport en daardoor is hij de perfecte personal coach om samen met jou aan een fittere en gezonde levensstijl te werken, inclusief voedingsadvies.

Personal training rond burn-out en de preventie ervan? Ook hiervoor hebben wij de kennis in huis. Vraag ons gerust meer info.

Zakelijke training programma’s

Na de intake werken we een trainingsschema op maat voor je uit. Het trainen zelf doe je in onze fitnessruimte, waar je ongestoord kan sporten onder deskundige begeleiding van Nico. Ervaring heeft uitgewezen dat een commitment van minstens 3 maanden nodig is voor een effectief resultaat.

Laat je bijstaan door The Full Circle voor jouw zakelijke uitdaging!

Programma Prijs Looptijd
2 x 1u trainen per week €590/maand 3 maanden
4 x 1u trainen per week €960/maand 3 maanden

Ontdek ook onze andere personal training pakketten

Body

Body – personal training voor je looks

Athletic

Athletic – personal training voor atleten

The Full Circle, jouw expert in personal training en sportbegeleiding

Maak snel jouw afspraak.

Online
Bel nu