massage2017-05-22T12:04:23+00:00

Massage

Medische massages (Nico)

Chronische pijn, een permanent of tijdelijk verlies van beweeglijkheid, vermoeidheid, stijve of pijnlijke spieren, verzuring,… dit soort klachten kunnen een zware last op uw levenskwaliteit leggen. Massages worden al eeuwen gebruikt om deze klachten te behandelen. Na de sessie kunt u best een halve liter water extra drinken om gehydrateerd te blijven en de afvalstoffen beter af te voeren.

Bij deze massage wordt er diep op de spieren gewerkt om stijve, pijnlijke spieren los te krijgen en ontstekingen te remmen. Er wordt per sessie op een specifiek probleem gewerkt, zoals een frozen shoulder, een whiplash, lage rugpijn, stijve nek, etc.
Intensief sporten vraagt heel wat van uw lichaam. Om beter te kunnen presteren, sneller te revalideren van verstuikingen of de spieren los te maken na een hevige inspanning, kan sportmassage zeer nuttig zijn. In vergelijking met andere massagevormen verloopt sportmassage sneller, met inwerking op specifieke spieren en met meer sensatie. Bij deze massage wordt de verzuring van de spieren ook sneller verwijdert waardoor stijfheid minimaal wordt.
Deze techniek werd onder andere toegepast bij de Olympische Spelen in Brazilië. Er wordt een cup op de pijnlijke zones geplaatst en deze wordt vacuüm getrokken. Soms wordt de huid eerst geprikt om de bloeddoorstroming op gang te brengen en afvalstoffen af te voeren. Het is de bedoeling het lichaam van binnenuit te stimuleren om spanningen te verwijderen.

Wellness – ontspannende massages (Laura / Nico)

Een moment om helemaal tot rust te komen en te ontspannen. Minder stress, meer energie, terug in balans, helemaal Zen.

  • Zweedse massage (60min-60€)
  • Massage de luxe (90min-90€)

Overzicht behandelbare klachten

Artrose, reuma, hernia, heuppijn, lage rugpijn, ontstekingen, tendinitis, spierpijn, spierscheur, verstuiking, frozen shoulder, carpel tunnel syndrome, tenniselleboog, nekpijn, kniepijn, meniscusscheur, vermoeide benen, fybromyalgie, CVS, hoofdpijn, migraine, menopause, opvliegers, darmlast, krampen, spastisch colon, ziekte van Crohn, constipatie, reflux, maagontsteking, prikkelbare blaas, incontinentie, afvallen, allergie, hooikoorts, verkoudheid