Man/Women power

Fysiek en mentaal sterk

Jouw weg naar betere sportprestaties, meer vitaliteit en een gezonder leven begint bij The Full Circle. Personal trainer Nico Huttener weet als geen ander hoe je op korte termijn resultaat kan boeken.

Klaar voor dé switch in je levensstijl?

The Full Circle is het levenswerk van Nico, gediplomeerd personal trainer en expert in sportbegeleiding en voedingsadvies. Als fanatiek sporter heeft hij zelf ervaren welk traject het beste werkt om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Van zijn passie heeft hij zijn beroep gemaakt, na verschillende opleidingen rond personal training, revalidatietechnieken en hormonal profiling in Amerika, Duitsland en België. Hij brengt jou in beweging!

Moderne praktijk en fitnesszaal

Regelmatig sporten en kiezen voor gezonde voeding zijn een boost voor lichaam en geest. Maar zonder professionele begeleiding lukt het niet altijd om de balans te vinden. The Full Circle maakt samen met jou een positieve mind switch en helpt je tekorten in je lijf te overwinnen.

Sporters, atleten, zakenmensen en personen die willen werken aan hun looks… iedereen vindt zijn weg naar onze praktijk en fitnesszaal in Grobbendonk (Herentals, Kempen).

Na een intakegesprek werken we een trainingsschema op maat uit, gekoppeld aan je doelstellingen. Dat kan bijvoorbeeld zijn: op topniveau willen presteren, snel recupereren, een krachtigere uitstraling krijgen of rond vetverlies werken.

In ruil voor 100% engagement bieden we veel:

  • Volledige uitmeting

  • Hormonal profiling

  • Neurotyping (atleten)

  • 1-op-1-begeleiding in onze eigen fitnesszaal

  • Wekelijks 2 x 1 uur of 4 x 1 uur gedurende 3 maanden

  • Extra’s: voedingsadvies, acupunctuur, sportmassage

The Full Circle, jouw expert in personal training en sportbegeleiding

Maak snel jouw afspraak.

Online
Bel nu